Digitale Radiologie

Vroeger moest er met de hand ontwikkeld worden. In een volgend stadium waren we al heel blij met een "automatische" ontwikkelaar zodat er geen handwerk meer aan te pas kwam maar wel nog milieuvervuilende ontwikkel - en fixeer producten.

In een volgend stadium hadden een indirect digitaal radiologiesysteem. Dit was een enorme stap vooruit want nu konden we "droog" ontwikkelen en waren we af van al die milieuvervuilende ontwikkel en fixeer producten. Een foto ontwikkelen duurde maar 3 minuten meer.

 
 

Equipartners blijft niet stil staan en wilt steeds het beste op de markt hebben dus hebben we geïnvesteerd in een gloednieuw direct digitaal systeem. Hier hebben we na het afdrukken direct het beeld op onze beeldscherm. De tijd om 20 foto's te nemen van een paard is even lang als de tijd die we vroeger nodig hadden om één foto te ontwikkelen en te drogen toen we nog met handontwikkeling werkten.

 
 

Met dit systeem hebben we haarscherpe foto's, zijn ze gemakkelijk op te slaan én kunnen we met een druk op de knop het volledige dossier naar de eigenaar doorsturen.

 
 
 

Contact

Equipartners
Mitswegestraat 138
B-8480 Eernegem

00-32-494-082716

Equipartners : kwaliteit in diergeneeskunde en revalidatie

Hydrotherapie