Marc Bamps

Mijn passie voor paarden reikt verder dan mijn geheugen…..... nog voor ik kon stappen waren er paarden in mijn leven en ze werden hoe langer hoe meer een onmisbaar deel van mijn leven.

Vandaar ook de evidente keuze om van mijn passie mijn beroep te maken. Ik startte mijn ‘carrière’ met een jaar leerschool in Bergerac (Dordogne - Frankrijk), op een grote fok- en trainingsstal.

Vandaar verhuisde ik naar de bakermat van de paardensport: Duitsland. Hier vond ik een thuishaven in Vierzen,bij Herr Paul Beck, die in zijn tijd tot de Groten in de Paardensport behoorde. Hij had de titel Ritmeister weten te bereiken en dat maakte hem tot perfecte leermeester voor een meer dan leergierige kleine Belg.

Bij hem leerde ik paard en ruiter te trainen en te begeleiden in zowel in de dressuur en springsport als ook in de military tot op internationaal niveau. Na vier jaar legde ik mijn examens af in het Landesgestüt Warendorf en kwam naar België met een overschot aan enthousiasme en het diploma Beroepsruiter-instructeur FEI op zak.

Met mijn 40-jarige professionele ervaring heb ik nu de eer en het genoegen mee te mogen werken met Dr. Koen Vandendriessche in zijn revalidatiecentrum Equipartners.

Mijn taak binnen het centrum bestaat erin paarden uit alle sporttakken weer ‘mobiel’ en competitieklaar te maken tijdens hun revalidatieperiode op het centrum.

groeten en tot bij Equipartners,

Marc Bamps

 

Contact

Equipartners
Mitswegestraat 138
B-8480 Eernegem

00-32-494-082716

Equipartners : kwaliteit in diergeneeskunde en revalidatie

Hydrotherapie