Carmen Deschrijver

Sinds oktober heeft Equipartners er een nieuw lid bij! Naast Koen, Hans en Marc zal ik het team vervolledigen en bijstaan waar ik kan. Alsook houd ik de facebookpagina up to date. Laat ik me eerst even voorstellen.

Mijn naam is Carmen De Schrijver.

Al van jongs af aan ben ik gepassioneerd door paarden. Omdat het de bedoeling was om van mijn passie mijn beroep te maken ben ik Osteopathie voor paarden en honden gaan studeren aan het I.C.R.E.O. (International College for research on equine osteopathie). Deze instelling vereist als enige een medische vooropleiding dus ben ik in 1999 afgestudeerd als kinesitherapeute. 3 jaar later slaagde ik met glans voor het eindexamen van I.C.R.E.O.
Osteopathie is een holistische behandelwijze die voornamelijk bestaat uit de zegswijze, “Threat what you find “. Los van de problemen behandelen we het gehele paard. Dit bestaat voornamelijk uit het losmaken van de wervelkolom met als doel het evenwicht van het hele lichaam te herstellen.
Ik heb ervaring in verschillende branches van de paardensport maar voornamelijk in de draf en jumping.

Samen met Koen,Hans en Marc hoop ik het vertrouwen van de eigenaars te kunnen winnen om zo je paard terug 100 % in orde te krijgen. Samen vormen we één geheel .

 

Contact

Equipartners
Mitswegestraat 138
B-8480 Eernegem

00-32-494-082716

Equipartners : kwaliteit in diergeneeskunde en revalidatie

Hydrotherapie